Customer Service Representative

Apply Here

Zorg jij voor een optimale service richting onze klanten? Weet jij onze klanten tijdig, volledig en efficiënt te informeren over het order-to-delivery proces? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Read More

Als Customer Service Representative sta je midden in het order-to-delivery proces, waarbij je nauw samenwerkt met de afdelingen binnen de Supply Chain.
Je bent samen met je collega’s de commerciële kern van onze organisatie en het operationele aanspreekpunt voor de klanten.

De afdeling Customer Service heeft als kernbegrippen klantgerichtheid, marktgerichtheid, veerkracht, efficiëntie en effectiviteit. Je komt te werken in een team van 11 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het order-to-delivery proces van onze fabriek in Rotterdam en de fabriek in Wormerveer. Vanuit ons hoofdkantoor in Wormerveer bedien je de klanten en kun jij het verschil maken.

Wat ga je doen als Customer Service Representative?
Operationeel is de Customer Service Representative het eerste aanspreekpunt voor klanten in het order to delivery proces. Je bent operationeel verantwoordelijk voor jouw klanten, hierbij kun je denken aan: het verwerken van orders/afroepen, onderhouden telefonisch contact met klanten en afhandelen van binnenkomende e-mail. Maar dat is niet het enige, wat je ook gaat doen:

 • Je bent het logistieke aanspreekpunt voor klanten, agenten, distributeurs en interne stakeholders (zoals de afdelingen Sales en Supply Chain).
 • Je bent de aanjager betreffende de orders naar onze klanten. Je bent in staat om overzicht te houden en ervoor te zorgen dat de klanten tijdig de bestelde volumes laden.
 • Als afdeling Customer Service werk je dagelijkse aan continue service-verbeteringen.

Heb jij het in huis?
Je bent energiek, accuraat en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast weet je zelfstandig te werken en durf je beslissingen te nemen. Voor deze leuke rol zoeken wij een enthousiaste, oplossingsgerichte collega met een no-nonsense mentaliteit. Verder herken jij je in het volgende profiel:

 • Opleiding op minimaal Hbo-niveau, bij voorkeur op logistiek of commercieel gebied;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (minimaal Nederlands en Engels), andere talen is een pré;
 • Ervaring met SAP is een pré;
 • Enige werkervaring in een Customer Service rol is een pré;
 • Ervaring in - en affiniteit met de grondstof verwerkende industrie is een pré;

Wij bieden
Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk en uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werk je samen met ongeveer 475 collega’s in een informele sfeer. Als je over ambitie beschikt, sluit onze organisatie daarop aan met opleidingen en de kans om je verder te ontwikkelen. Daarbij krijg je volop ruimte om je functie zelfstandig in te vullen, en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een frisse organisatie met korte lijnen waar je het verschil kunt maken.

Uiteraard bieden we je een zeer aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • Premievrij pensioen
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Over ons
Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van zaden- en tropische oliën voor (inter)nationale industriële klanten.
In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam.
De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

Belangstelling:
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

Nog niet direct overtuigd of meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Poyan Azar (075 629 24 04) of mailen naar careers.eu@ioiloders.com
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website http://europe.bungeloders.com/  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij schakelen geen hulp in van Recruitmentbureaus. Ongevraagd voorstellen van kandidaten is op eigen risico.

Close

Procesoperator in combinatie met Vapro B

Apply Here

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Procesoperator voor onze plant in Wormerveer. Ben jij in het bezit van je VAPRO A en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen naar VAPRO B procesoperator, dan geven wij jouw de kans. Read More

Wij zijn op zoek  naar een Procesoperator in combinatie met opleiding VAPRO B

Oliehuis en VAPRO B fabriek
5- ploegendienst


Op onze plant in Wormerveer hebben we meerdere fabriekslocaties, zoals de Droge Fractionering, Harding, Solvent en de Raffinaderij. Als Procesoperator in combinatie met de opleiding VAPRO B, zal je een koppel vormen met een andere leerling. Je zult werken met onze fractioneringsprocessen en het logistieke operators proces.

Hoe ga je dit doen?

Je zorgt samen met je collega’s dat het productieproces zo optimaal mogelijk verloopt, waarbij voldaan wordt aan de specificaties en voorschriften voor wat betreft kwaliteit, veiligheid, arbeid en milieu eisen.

Naast dat we allemaal met het productieproces bezig zijn kenmerken al onze productielocaties de hechte teams.

Je werkzaamheden op deze locaties zijn:
 

 • Opstarten, bedienen, controleren en bijsturen van de productie-installaties
 • Doen van voorstellen ter verbetering van werkwijzen in installaties ten behoeve van een efficiënte en effectieve productievoering.
 • Beoordelen van de kwaliteit van de producten en het nemen van maatregelen om de productie bij te sturen en het nemen van maatregelen bij producten buiten specificatie.
 • Beoordelen van technische storingen en zo nodig inschakelen van de TD.
 • Zorgdragen voor een juiste overdracht en administratieve afhandeling


Als (logistiek) Operator Oliehuis ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de tankwagenverlading en het tankenpark. Je hebt de belangrijke taak om de grondstoffen en producten te verpompen van en naar de diverse tankenparken. Naast deze verantwoordelijke taken houdt je je bezig met het:
 

 • Nemen en beoordelen van de productmonsters op kwaliteit van aan- en af te voeren grondstoffen en producten.
 • Controleren van opslagcondities (stikstof, roerwerken, temperatuur e.d.)
 • Volgens opgegeven receptuur mengen en bijsturen van producten.
 • Als Operator Oliehuis zal je werken volgens de GMP en HACCP richtlijnen en zorg je voor een schone, veilige en hygiënische werkomgeving.
   

Wij bieden

Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.


Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Premievrij pensioen
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Belangstelling?

Indien je belangstelling hebt, dan kan je reageren via onderstaande link. Wij ontvangen graag de sollicitatie, voorzien van een CV en motivatie. Vragen kunnen per mail worden gericht aan Rob Mak (Talent Acquisition Manager), via careers.eu@ioiloders.com

Over ons

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.
Acquisitie door bureaus achten we op dit moment niet nodig en gewenst.

Close

Technical Lead Purchaser

Apply Here

Do you know everything about purchasing technical supplies and setting up tenders? Are you able to work as a leading purchaser and be responsible for our Dutch sites? Then we are looking for you! Read More

For our purchasing department we are looking for a strong and reliable technical purchaser. You will lead the department and will be responsible for all technical purchasing for our two sites in the Netherlands, Wormerveer and Rotterdam. Your two main activities will be purchasing technical/maintenance supplies and tendering projects. Although tropical oils are our core business, sourcing vegetable oil is not part of the purchasing department. They do are responsible for other purchasing activities regarding the facility services, laboratory and plant environment.


Tasks & Responsibilities
 

 • Purchase maintenance supplies (consumables, spare parts, maintenance contracts), facility and environmental management
 • Responsible in driving project tenders
 • Effectively manage price inquiries, quotations, purchase orders and contracting out assignments;
 • Select and continuously evaluate suppliers, contractors and other service suppliers;
 • Ensure that materials are delivered in the most efficient manner, in good condition and within the agreed time limit
 • Effectively deal with any returns.
 • Leading and developing the purchasing team
 • Close cooperation with other (purchasing) departments within Bunge LC
   

Who are you?

Our ideal candidate has a completed BSc/MSc in the technical or technical commercial field (preferably supplemented with Nevi 2). You will bring a minimum of five years of experience in the procurement of technical products, preferably in the process or food industry. You already have SAP knowledge and due to the international character, an excellent command in both Dutch and English.

To be a successful purchaser, your personality brings the following to the job:

 1. Excellent negotiation skills and knowledge
 2. Work in a structured and efficient way and is able to set priorities
 3. Team player, takes ownership, has proactive and go-getter mentality
 4. A service-oriented approach and commercial expertise

What do we offer?

Working at Bunge Loders Croklaan means a challenging, interesting and fun job too in an international environment. There is no day the same! At Bunge Loders Croklaan we have about 475 men and women working in an informal culture. The development of our employees by coaching and education is something we support and pursue. Further, we give our employees an independent sense of responsibility and own initiatives are appreciated.
 

On top of this, we have an attractive remuneration package:

 • Competitive salary
 • Variable bonus structure
 • Premium free pension
 • Excellent education and development opportunities
   

Interested?
For more information, you can contact Rob Mak at careers.eu@ioiloders.com .

You can also visit our website, http://europe.bungeloders.com/.


Are you interested? Please apply by sending your CV and cover letter by clicking on the link below.

 

 

 

Acquisition by agencies is not appreciated at this moment.

Close

Engineer Proces Automatisering

Apply Here

Software Engineering Proces Automatisering

In de functie van Software Engineering Proces Automatisering ben je verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van nieuwbouw en modificatie projecten Als projectteamlid binnen een multidisciplinair projectteam, ben je verantwoordelijk voor de automatisering van productie-installaties. Daarnaast lever je support aan de gebruikers van de procescomputersystemen. Heb jij ervaring met Honey Experion PKS en ben je toe aan een nieuwe uitdaging reageer dan snel? Read More

Ons bedrijf raffineert oliën en vetten voor de voedingsmiddelen industrie. Wij maken gebruik van de vooruitstrevende technologische systemen die ook gebruikt worden in de Oil & Gas sector.
Je werkt in een groep van 6 Engineers die proces automatisering applicaties ontwerpen en optimaliseren, dit allen in een familiaire down-to-earth sfeer.
Standplaats voor deze functie is onze locatie in Wormerveer.


De functie:

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, realisatie, inbedrijfstellen en support van DCS automatisering applicaties in onze raffinaderij. Je maakt dus niet een klein onderdeel van een proces, maar ontwerpt het geheel van A tot Z;
 • Je overlegt en denkt mee met operations om de requirements optimaal in te richten;
 • Je bent betrokken bij nieuwbouw en optimalisatie projecten;
 • Je levert support aan de gebruikers van de procescomputersystemen die door jou zijn ontwikkeld (het oplossen van storingen en het optimaliseren van het proces en de besturing);
 • Je werkt met diverse DCS systemen, maar voornamelijk met Honeywell Experion PKS;
 • Je bent betrokken bij het begeleiden van leveranciers voor automatiseringsprojecten.

Jij hebt:

 • Een Hbo-opleiding, in de richting van automatisering, proces techniek of relevante andere vakrichting;
 • Aantoonbare werkervaring met automatisering in de (proces)industrie, ervaring in de Oil & Gas of Petrochemie is een pré;
 • Ervaring met Honeywell Experion PKS
 • Kennis van Batch systemen zoals S88 en GAMP is een pré;
 • Ervaring in diverse applicatie software, PLC- en bussystemen en Microsoft Office software;
 • Geen bezwaar tegen eens per maand een consignatiedienst (dit kan remote vanuit huis);
 • Een oplossingsgerichte, gestructureerde manier van werken die past bij projectmatig werken.

Wij bieden:

 • Uitdagend veelzijdig werk in een internationale werkomgeving en een informele sfeer op een vaste locatie;
 • Een bedrijfscultuur waarbinnen het ontwikkelen van jezelf door middel van opleidingen wordt gestimuleerd;
 • Een platte organisatie met korte lijnen waarbinnen eigen initiatief wordt gewaardeerd en je volop de ruimte krijgt om je eigen functie in te vullen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; een premievrij pensioen, 25 vakantiedagen, variabele bonus en een marktconform salaris;
 • Verantwoordelijkheid en autonomie over je eigen projecten.

Belangstelling
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John de Haas (075 629 24 04) of mailen naar careers.eu@ioiloders.com
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.


Over ons
Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter)nationale industriële klanten. Ons bedrijf is lid van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO). Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt.
In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.


 

Close

Coordinator Veiligheid & Milieu

Apply Here

Coordinator Veiligheid & Milieu

Heb jij een passie voor Veiligheid & Milieu en weet je dit binnen de organisatie te borgen en verder uit te dragen, dan ben jij de Coördinator Veiligheid & Milieu die we zoeken voor onze locatie op de Maasvlakte. Read More

Heb jij een passie voor Veiligheid & Milieu en weet je dit binnen de organisatie te borgen en verder uit te dragen, dan ben jij de Coördinator Veiligheid & Milieu die we zoeken voor onze locatie op de Maasvlakte. 

Als Coördinator Veiligheid & Milieu ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en borging voor operationele activiteiten op het gebied van ARBO, veiligheid en milieu. Je ontwikkelt en implementeert bedrijfsstandaarden en procedures om als organisatie continu te blijven verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de rapportages aan zowel het management als de overheid.
Als Coördinator Veiligheid & Milieu heb je een veelzijdige functie en kun je o.a. denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het uitvoeren van diverse onderzoeken op de gebieden Risico Inventarisatie & Evaluatie, Arbeid hygiëne en milieu
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor klanten en diverse externe instanties, waaronder overheden en certificerende instanties
 • Je geeft voorlichting op het gebied van ARBO, veiligheid en milieu en traint medewerkers in veilig en milieuverantwoord handelen

De Coördinator Veiligheid & Milieu is een zelfstandige positie voor onze locatie Rotterdam-Maasvlakte. Dagelijks zal je intensief samenwerken met diverse afdelingen zoals productie, logistiek, technische dienst en laboratorium om een efficiënte organisatie te bewerkstelligen die aan alle ARBO, veiligheid en milieu-eisen voldoet. Daarnaast heb je regelmatig contact met je Veiligheid & Milieu collega’s in Wormerveer en rapporteer je aan de Manager Safety & Environment Europe.

Wat breng jij mee?
Je bent gedreven in je vak en weet met je persoonlijkheid het SHE beleid uit te dragen, daarnaast weet je op natuurlijke wijze te communiceren met diverse niveaus binnen de organisatie. Voor deze leuke rol zoeken wij een zelfstandige, oplossingsgerichte collega met een no-nonsense mentaliteit. Verder herken jij je in het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO, bij voorkeur een Hogere Veiligheidskunde (HVK) of Procestechnologie
 • Goede en actuele kennis met betrekking tot de eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu, bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie in de (proces)industrie
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de (proces)industrie
 • Je bent bekend de MS office pakketten en bent met name sterk in Excel

 


Wij bieden
Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Premievrij pensioen


Over ons
Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter)nationale industriële klanten. Ons bedrijf is lid van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO). Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt.
In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.


Belangstelling:
Heb je interesse in de functie van Coördinator Veiligheid & Milieu solliciteer dan met je CV en motivatiebrief via de “Solliciteer” button.

Nog niet direct overtuigd of meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met John de Haas (Recruiter 075-629 2404 of 06-11873930) of mailen naar careers.eu@ioiloders.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close

(Junior) Process Operator

Apply Here

Wil jij werken in een hypermoderne en state of the art fabriek? Onze raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Palmolie komt hier per schip in bulk aan in onze fabriek. Daar vindt de eerste schifting plaats en wordt de olie geraffineerd en gefractioneerd. Wil jij hier een onderdeel van zijn en meewerken aan dit proces? Read More

Voor de fabriek op Maasvlakte zoeken wij naar een nieuwe collega:

(Junior) Proces Operator (5-Ploegendienst)

Wat ga je doen?
Je bestuurt de diverse (deel)processen vanuit de controlekamer en inspecteert deze ter plaatse. Je bewaakt de kwaliteit van het product door het uitvoeren van productieanalyses en stuurt waar nodig de productieprocessen bij. Daarnaast voer je eerstelijns onderhoud uit en zorg je voor een schone, veilige en hygiënische werkomgeving. Kortom, je bent een energieke techneut met verantwoordelijkheidsgevoel!

Wie ben jij?
Een zelfstandig werkende teamspeler die zich verantwoordelijk voelt voor het volledige productieproces. Door onze complexe processen in de fabriek, start je bij ons als Junior Proces Operator. Na het behalen van je leerarrangementen, kun je doorgroeien naar Proces Operator. Je beschikt over een collegiale en resultaatgerichte werkhouding en neemt het volgende met je mee:

 • Een diploma Proces Operator B
 • Relevante werkervaring in een industriële procesomgeving is een pre
 • Certificaten op het gebied van veilig werken, HACCP en heftruck zijn een pre
 • Kennis van geautomatiseerde systemen en ervaring met procescomputers
 • Rijbewijs B en beschikking over eigen vervoer


Reageren?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Rob Mak door te mailen naar careers.eu@ioiloders.com.
Bekijk voor meer informatie over onze organisatie onze website http://europe.bungeloders.com

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de link.

Wij bieden
Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.

Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • Variabele bonus
 • Premievrij pensioen
 • Een plezierige en veilige werkomgeving
 • Een baan in volcontinurooster, volgens het zogenaamde 2 / 2 / 2 -rooster
 • Intensieve begeleiding in de vorm van leerarrangementen
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan


Over ons
Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer waar we gespecialiseerde eindproducten maken helemaal op maat voor de klant (400 SKU’s) en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close

Coördinator Veiligheid en Milieu (Safety, Health & Environment)

Apply Here

Safety Safety Safety Read More

Safety

Dit is één van de allerbelangrijkste pijlers op onze locaties. Naast dat wij staan voor een veilige werkomgeving, hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Om ervoor te zorgen dat wij veilig werken en aan alle eisen voldoen hebben wij een enthousiast en gedreven team op onze locaties die zich bezighouden met deze aspecten.

Binnen het team in Wormerveer hebben wij momenteel een vacature:


Coördinator Veiligheid en Milieu (Safety, Health & Environment)
 

Voor deze positie zoeken wij een pro actieve collega die zijn tijd goed weet te verdelen tussen het kantoor en de fabriek. Er wordt verwacht van de coördinator dat je op een natuurlijke wijze in staat bent om de operationele activiteiten op het gebied van veiligheid, maar ook ARBO en Milieu kan uitvoeren en borgen. Als coördinator ben je verder in staat om te communiceren met diverse niveaus binnen de organisatie. Je werkt dan ook intensief samen met verschillende afdelingen zoals productie, logistiek, technische dienst en laboratorium om een efficiënte organisatie neer te zetten, die aan alle Veiligheid, ARBO en Milieu-eisen (SHE) voldoet.

Samen met het team Veiligheid & Milieu, ontwikkel en implementeer je bedrijfsstandaarden en procedures om als organisatie continu te blijven verbeteren op dit gebied. Hierbij weet je de voortgang helder en duidelijk om te zetten in rapportages aan zowel het management als de overheid.

Het betreft dan ook een veelzijdige functie met o.a. de volgende werkzaamheden:
 

 • Het uitvoeren van diverse onderzoeken op de gebieden arbeidsveiligheid, procesveiligheid, arbeidshygiëne en milieu
 • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de Risico Inventarisatie en Evaluatie en het bijbehorende plan van aanpak.
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor klanten en diverse externe instanties, waaronder overheden en certificerende instanties
 • Je geeft voorlichting op het gebied van ARBO, veiligheid en milieu en traint medewerkers in veilig en milieuverantwoord handelen

In deze functie rapporteer je aan de Manager Safety, Health & Environment Europe.

Wat breng jij mee?
Voor deze leuke en uitdagende rol zoeken wij een zelfstandige, oplossingsgerichte collega met een no-nonsense mentaliteit. Met jouw persoonlijkheid en kennis weet je het SHE beleid uit te dragen binnen onze organisatie. Verder bezit jouw profiel de volgende kenmerken:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO, bij voorkeur Procestechnologie en/of Hogere Veiligheidskunde (HVK). Of bereid om aansluitend op je HBO opleiding de HVK te gaan doen
 • Goede en actuele kennis met betrekking tot de eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu, bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie in de (proces)industrie
 • Bij voorkeur relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de (proces)industrie
 • Je bent bekend met de MS office pakketten en bent in het bijzonder sterk met Excel


Reageren?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Rob Mak door te mailen naar careers.eu@ioiloders.com.
Bekijk voor meer informatie over onze organisatie onze website http://europe.bungeloders.com/.

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

Wij bieden
Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.

Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Premievrij pensioen
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Over ons
Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer waar we gespecialiseerde eindproducten maken helemaal op maat voor de klant (400 SKU’s) en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close

Monteur E&I

Apply Here

Monteur Meet en Regeltechniek

Ben jij de technicus die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen? Ga dan de uitdaging bij ons aan! Voor onze locatie op de Maasvlakte zoeken wij een gedreven en flexibele E&I monteur: Read More

Onze fabrieken produceren 24 uur per dag, ongeplande stilstanden leiden meestal tot productieverliezen en/of materiële schade en dat willen we voorkomen. Als E&I monteur weet je alle ins & outs van de fabriek en ben je verantwoordelijk voor:

 • Het snel en deskundig uitvoeren van alle voorkomende storingen in de fabriek
 • Het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud-, en revisiewerkzaamheden binnen het E&I vakgebied.
 • Het verrichten van elektrische montagewerkzaamheden betreffende licht- en krachtinstallaties en meet- en regelinstallaties.
 • Diverse werkzaamheden m.b.t. besturingsinstallaties, zowel relais en PLC techniek.
 • Het nauwkeurig uitvoeren van inspectie- en kalibratiewerkzaamheden van alle voorkomende instrumenten

De afdeling Technische Dienst waar je in komt te werken bestaat uit 3 monteurs E&I en 6 monteur WTB. Zij worden aangestuurd door een teamleider en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties.
 

Wat breng jij mee?
 

Als persoon ben je gedreven, oplossingsgericht en adem je net zoals je collega's techniek. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Maar wat we voornamelijk op je CV willen zien is:
 

 • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of gelijkwaardig door ervaring en/of vakopleidingen.
 • Bij voorkeur werkervaring in de industrie.
 • Kennis van meet- en regeltechniek.
 • Kennis van en ervaring met PLC technieken (Siemens).
 • Goede computervaardigheden.


Bijzonderheden:
 

Consignatiedienst maakt deel uit van de functie, wat inhoudt dat je ongeveer 1x per 6 á 7 weken wordt ingeroosterd hier ontvang je tevens een toeslag voor.

Reageren?

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Rob Mak door te mailen naar careers.eu@ioiloders.com.

Bekijk voor meer informatie over onze organisatie onze website http://europe.bungeloders.com/.
 

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.


Wij bieden:

Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.

Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Premievrij pensioen
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Over ons:
 

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close

procesoperator in combinatie met opleiding vapro b - wormerveer

Apply Here

Procesoperator Vapro A

Wij zijn op zoek naar 3 gedreven en leergierige operators (VAPRO A) voor onze Hardingsfabriek in Wormerveer. Read More

Wij zijn op zoek naar 3 gedreven en leergierige operators voor onze Hardingsfabriek in Wormerveer.
 

Ben jij op dit moment in het bezit van je Operator A diploma, en heb jij de ambitie om je uiteindelijk verder te ontwikkelen naar een Operator B procesoperator?
Dan geven wij jou graag deze kans in de Harding:
 

Procesoperator Harding (Zuid)

3 ploegendienst (2-ploegendienst + reservedienst)
 

Als Procesoperator Harding werk je in een 3-ploegendienst; ochtenddienst, middagdienst en heb je een week reservedienst.

In de reservedienst wordt je flexibel ingezet in de productie Zuid.

Nadat je je het 1e jaar volledig hebt ingezet in de Harding, is er de intentie tot het starten van de opleiding Operator B.
Het is dus belangrijk dat je zin hebt om te investeren in jezelf!
 

Wat ga je doen?
Als procesoperator Harding zal je gaan werken met harding- en raffinageprocessen. In de harding vinden een aantal processen plaats, waaronder het harden van het vet, hydrogeneren, omesteren en bleken van olie.

Maar hoe gaat dit dan onder andere in zijn werk:

 • Je verricht fieldwerkzaamheden in de harding zoals het toevoegen van hulpstoffen, filters schoonmaken
 • Je bent verantwoordelijk voor het laden van tankwagens met fabricaten uit deze afdeling
 • Je bestuurt de processen onder begeleiding van een Procesoperator op de procescomputers
 • In je reservedienst wordt je flexibel ingezet voor de productie Zuid.
  Werkzaamheden die onder andere hierbij komen kijken zijn:
 • Het nemen en analyseren van productmonsters
 • Het afhandelen van monsters binnen het kwaliteitssysteem

Wat breng jij mee?

Als persoon ben je energiek, leergierig, assertief en stel je je flexibel op. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Maar wat we heel graag op je cv zien is:

 • Minimaal Operator A opleiding
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Ervaring met Honeywell procescomputers of een vergelijkbaar besturingssysteem is een pré

Belangstelling:
Voor meer informatie over de functie kunt je contact opnemen met Debora de Vries (Recruiter) via careers.eu@ioiloders.com.

Solliciteren met CV en motivatiebrief graag via de sollicitatielink.
 

Wij bieden
Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris met ploegentoeslag
 • Premievrij pensioen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden


Over ons

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie. Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie.

 

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Close

Onderhoudsmonteur WTB Maasvlakte

Apply Here

WTB

Wij zoeken een gedreven en flexibele (allround) onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde voor onze fabriek op de Maasvlakte. Ben jij de WTB onderhoudsmonteur die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen? Ga dan de uitdaging aan bij Bunge Loders Croklaan, wereldwijde producent en toeleverancier van plantaardige oliën en vetten. Read More

Wij zoeken een gedreven en flexibele (allround) onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde voor onze fabriek op de Maasvlakte.

Ben jij de WTB onderhoudsmonteur die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen? Ga dan de uitdaging aan bij Bunge Loders Croklaan, wereldwijde producent en toeleverancier van plantaardige oliën en vetten.

 

Onze fabrieken produceren 24 uur per dag, stilstand is dus geen optie, zeker niet als het gaat om de productie. Als allround onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde weet je alle ins & outs van de fabrieken en weet je met je technische kennis en kunde:

Alle voorkomende storingen in de fabriek snel en deskundig op te lossen
Preventief onderhoud uit te voeren
Modificaties aan machines en/of apparatuur uitvoeren
Eigen technische werkzaamheden voor te bereiden

Het onderhoudsteam waar je in komt te werken bestaat uit circa 8 monteurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de onderhoud van de installaties.

De Maintenance afdeling telt circa 13 specialisten die werkzaam zijn in de vakdisciplines; werktuigbouwkunde, elektrotechniek en meet- & regeltechniek. Zij leveren kennis en diensten aan de verschillende productieafdelingen m.b.t. het ontwikkelen, optimaliseren en in stand houden van technische installaties, infrastructuur en gebouwen.
 

Wat breng jij mee?
Als persoon ben je gedreven, oplossingsgericht en adem je net zoals je collega's techniek. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
Maar wat we met name op je CV willen zien is:

Minimaal MBO Werktuigbouwkunde niveau 3
Bij voorkeur relevante werkervaring in de industrie
Kennis van en ervaring met las- en verspanende technieken is een pre
Goede computervaardigheden
Zelfstandig, betrokken, gedreven, verantwoordelijk, teamplayer en oog voor veiligheid
Eigen vervoer

Bijzonderheden:

In deze functie is consignatiedienst van pas, wat inhoudt dat je 1x per 6 á 7 weken wordt ingeroosterd.

 

Reageren?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Debora de Vries door te mailen naar careers.eu@ioiloders.com.
Bekijk voor meer informatie over onze organisatie onze website http://europe.bungeloders.com/.


Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.


Wij bieden
Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

Marktconform salaris
24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
Variabele bonus
Premievrij pensioen
Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden


Over ons

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close

Sales Operations Manager

Apply Here

A manager that knows how to lead and how to get the best results from your team. And not just any team, an international team of 11 sales representatives who are responsible for our European business! If you have experience in B2B, are a real people manager and if you are up for this commercial challenge, our Sales Department at Bunge Loders Croklaan welcomes you with open arms for the position of Read More

Sales Operations Manager

Wormerveer, Full-Time

Your new Sales team

The Sales department is the daily point of contact for customers and contributes to an optimal customer experience. Sales Managers and Sales Representatives working in the Sales department are jointly responsible for the execution of the challenging Sales plan, the flawless service to our customers and continuous business growth. This occurs in a way that fits our stature as a world player and is therefore world class. The team is responsible for the highest customer satisfaction and the commercial results of a few hundred own customers.

What is your challenge as the Sales Operations Manager?

Taking your sales team to the next level! Your international sales teams consists of of highly skilled specialists and talents.

How? You coach, direct, lead and inspire your team to improve performance in execution.

Why? You are responsible for achieving the team goals and translate tactical policy into practically feasible activities with a realistic time schedule. You effectively deploy people and resources and facilitate your employees to achieve the objectives. Further, you will participate in the development and implementation of new methods and procedures that are cross-departmental. At last, but not least, you are also responsible for the commercial KPI’s.As a member of the Commercial Management Team within sales, you are partly responsible for the total sales strategy and policy. In addition to proven leadership qualities, you have the ability to view the processes of your department from a helicopter view and implement improvements.

You report to the European Sales & Marketing Director.

How do you inspire and lead the sales team to the next level?

 • Managing, motivating and coaching your team members to great achievements
 • You monitor and improve the quality and are committed to the further development and growth of the department and the business
 • You translate internal and external market information into concrete actions and analyze complex reports
 • You guarantee the planning and targets both at an individual as well as at the team level
 • You set the timetable for forecasting and work on new developments and possibilities

People and sales is your perfect combination and passion! As a Sales Operations Manager we do not need to tell you that you are a real team player, energetic and energizing and persuasive.

This all comes natural to you! In order to make this a real success, we think you need these skills:

 • Completed BSc/MSc education and relevant work experience
 • Demonstrable management experience to a challenging team (to 7+ team)
 • Experience in sales development is a must
 • Relevant experience with the raw material processing industry is a strong advantage
 • Experience with SAP and CRM systems is desirable
 • Excellent knowledge of the Dutch and English language in word and writing
 • Work in a structured and efficient way and is able to set priorities
 • Digitally and analytically strong
 • Takes ownership, has proactive and go-getter mentality
 • Resilient and stress-resistant

We ask a lot, but we also have a very good offer!

We offer a growing international environment with a great team of people! A lot of interaction with our customer service and supply chain department and opportunities to develop our sales across Europe! We offer excellent remuneration benefits (including additional paid days off, bonus schemes, fully paid pension, partly health benefits compensation) and occasional travel in Europe.

Ready to take our Sales team to the next level?

Would you rather start today than tomorrow because you know you have what it takes to lead our Sales team? We are happy to get in touch with you! Apply online via the 'Apply' button and let’s find out if there is a match.

 

 

Acquisition by agencies is not appreciated

Close

E&I Technicus

Apply Here

E&I Technicus

Als E&I Technicus voor onze fabrieken in Wormerveer, ben jij de technicus die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen. Je kent na een gedegen inwerkperiode alle ins&outs van de fabriek en weet met je technische kennis ongeplande stilstanden en/of materiele schade te voorkomen. Spreekt dit je aan, ga dan de uitdaging aan bij Bunge Loders Croklaan, wereldwijde producent en toeleverancier van plantaardige oliën en vetten. Read More

Wij zoeken een gedreven en uiterst flexibele E&I Technicus voor onze fabrieken in Wormerveer. Ben jij de technicus die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen? Ga dan de uitdaging aan bij Bunge Loders Croklaan, wereldwijde producent en toeleverancier van plantaardige oliën en vetten.

Onze fabrieken produceren 24 uur per dag, ongeplande stilstanden leiden meestal tot productieverliezen en/of materiële schade en dat willen we voorkomen. Als E&I technicus weet je alle ins & outs van de fabrieken en weet je met je technische kennis en kunde:

 • Alle voorkomende storingen in de fabriek snel en deskundig op te lossen
 • Het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud-, en revisiewerkzaamheden binnen het E&I vakgebied
 • Het verrichten van elektrische montagewerkzaamheden betreffende licht- en krachtinstallaties en meet- en regelinstallaties
 • Diverse werkzaamheden m.b.t. besturingsinstallaties, zowel relais en PLC techniek
 • Het nauwkeurig uitvoeren van inspectie- en kalibratiewerkzaamheden van de volgende eenheden: temperatuur, druk, flow, PH

Het E&I onderhoudsteam waar je in komt te werken bestaat uit 6 monteurs en een teamleider die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de onderhoud van de installaties.
De Maintenance afdeling telt circa 25 specialisten die werkzaam zijn in de vakdisciplines; werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- & regeltechniek en proces automatisering. Zij leveren kennis en diensten aan de verschillende productieafdelingen m.b.t. het ontwikkelen, optimaliseren en in stand houden van technische installaties, infrastructuur en gebouwen.

Wat breng jij mee?
Als persoon ben je gedreven, oplossingsgericht en adem je net zoals je collega’s techniek. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Maar wat we voornamelijk op je CV willen zien is:

 • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of gelijkwaardig door ervaring en/of vakopleidingen.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de procesindustrie.
 • Ruime kennis van meet- en regeltechniek.
 • Kennis van en ervaring met PLC technieken (Siemens).
 • Goede computervaardigheden.

Bijzonderheden:
In deze functie werk je van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 16:30 uur en heb je ongeveer 1x per 4 weken een consignatiedienst, wat inhoudt dat je kan worden opgeroepen na werktijd voor eventuele storingen.

Belangstelling:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John de Haas (075 629 24 04) of mailen naar careers.eu@ioiloders.com

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

Wij bieden:
Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris + consignatiedienst toeslag
 • Premievrij pensioen
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Over ons
Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter)nationale industriële klanten. Ons bedrijf is lid van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO). Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt.
In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close